FODER & TILLSKOTT

Vi erbjuder ett stort utbud av fodertillskott för häst. Fodertillskott kan behövas för att täcka upp eventuella näringsbrister i hästens utfodring/foderstat. Man kan även behöva tillsätta fodertillskott för att stötta  hästen tillfälligt vid hårdare träningsperioder, vid pälsbyte eller som ett generellt underhåll för att din häst skall kunna prestera maximalt.  Det hjälper dig att ge din häst de bästa förutsättningarna genom livets alla faser.
Vi har fodertillskott för häst från kända tillverkare. I vårt sortiment hittar du garanterat det fodertillskott din häst behöver.

Vi erbjuder kraftfoder till alla typer av hästar och alla olika användningsområden. Söker du ett hästfoder med mycket eller lite protein eller söker du ett hästfoder med låga nivåer av socker och stärkelse, garanterat att du finner det hos oss. Skulle du sakna något i vårt sortiment, ställ frågan, vi hjälper dig gärna om vi kan.

I århundraden har mash använts efter hårt arbete, under konvalescensperioder eller för att förebygga kolik. Mash ska alltid blandas med vatten till en flytande grötliknande massa. Denna grötliknande massa är aptitfrämjande, stimulerar mikroorganismerna i grovtarmen och förbättrar därmed hela ämnesomsättningen hos hästen.  Mash kan med fördel ges efter ridpasset som en extra belöning samtidigt som det är enkelt att blanda i extra vitaminer/mineraler som hästen behöver.

Har du frågor om foder till häst guidar vi dig gärna med den kunskap och erfarenhet vi har.

Kraftfoder är i första hand hämtvaror från vår gård i Påarp.  Vi hjälper dig gärna med frakt till andra orter men då till den verkliga fraktkostnaden.