DRESSYRHÄSTAR TILL SALU

Söker du efter din nästa dressyrhäst?  Vår ambition är ett nära samarbete med våra kunder, som bygger på förtroende samt ett professionellt bemötande. Från första kontakt till avslutad affär. Ett hästköp är för de allra flesta ett stort beslut samt en stor investering. Vår strävan är att våra kunder skall vara 100% trygga i sitt köp av häst.

Vi arbetar löpande med att utveckla hästarna i stallet till välridna, glada och hållbara tävlingshästar. Varje häst har ett eget anpassat program vad gäller träning, kiropraktik, hovslagare mm. Vi behandlar alla hästar som våra egna, dvs med "hjärtat" och sätter alltid hästen i första hand.

Vi säljer dressyrhästar som är välridna/välutbildade och unga hästar som är lite extra talangfulla. Alla hästar är till salu i försäljningsperioder, till dagsaktuellt pris och rätt köpare.

Som köpare av häst från oss ska du känna dig trygg. Vi är noga med att matchningen mellan häst och ryttare är rätt. Detta är viktigare än en snabb affär. Då blir alla långsiktigt glada och nöjda.

Alla hästar är minst exportröntgade och/eller veterinärbesiktigade när vi köper in dem eller mottager dem för försäljning.

Tveka inte att kontakta oss om du söker ny häst eller om du funderar på att sälja. Tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar just er.